Zwitserse witte herder wandeling Misthy’s Friends 2005 op 11 november

We hadden alle baasjes van een Misthy’s Friends Zwitserse witte herder puppy uitgenodigd. We wilde  iedereen uitnodigen om te komen op de jaarlijkse Misthy’s Friends dag samen met hun hond of honden. Deze werd dit keer gehouden bij de Zuid Boulevard op Noordwijk.

Het was erg druk op het strand. Onze groep van ongeveer 25 witjes en enkele andere hondjes viel toch duidelijk op.

Er werd druk gesproken door de baasjes over de honden. Terwijl er door de Zwitserse witte herders heerlijk gespeeld werd. Waren het niet de andere honden waar mee ze plezier maakte, dan was het wel de zee die zorgde voor volop speelvreugde voor de honden.

Het was een heerlijke wandeling van ongeveer een uur. Na deze wandeling gingen we met z’n alle terug naar de parkeerplaats. Een paar van de genodigden gingen direct naar huis. De rest ging met ons mee naar Noordwijkerhout. Waar bij ons achter in de tuin onder het genot van een hapje en drankje nog flink werd nagepraat en de honden nog even konden dollen met elkaar.

Na het eten en de koffie gingen de meeste op huis aan. Om een uur of negen was het weer rustig in huize Misthy’s Friends te Noordwijkerhout.

WIJ KUNNEN TERUG KIJKEN OP EEN SCHITTERENDE DAG
EN HOPEN DAT DE ANDERE DIT OOK VONDEN