Zwitserse witte herder wandeling Misthy’s Friends 2006

Misthy's friends wandeling eind 2006

Dit jaar hielde we de Zwitserse herdershond wandeling op het strand bij afslag “Langervelderslag” te Noordwijk. Het was de bedoeling om deze jaarlijkse wandeling nog in 2006 te houden. Maar door diverse oorzaken lukte ons dit niet. Dus dan maar de Misthy’s Friends witte Zwitserse herdershond wandeling van 2006 op de eerste dag in 2007 gehouden. Om 13:30 werd iedereen verwacht op het parkeerterrein bij “Langervelderslag”. Om op het strand heerlijk even uit te waaien. De groep bestond dit keer uit 30 baasjes en 19 Zwitserse witte herdershonden. Uit alle bij Misthy’s Friends geboren nestjes waren er pups aanwezig. Natuurlijk konden enkele vrienden van Misthy’s friends familie met hun honden niet ontbreken.

Helaas hadden we deze dag maar slechts een klein stukje strand. Dit was vanwege het hoge water en stond er een flinke storm.  Op de heen weg liepen we tegen de wind in gelopen. Af en toe werd er gestopt om even met de wind in de rug te staan en een goed gesprek t kunnen voeren. Dit terwijl de honden heerlijk achter elkaar aan rende en totaal geen last van de wind hadden. De Zwitserse herdershonden probeerde elkaar speels uit daagde. Ondanks het koude water namen sommige honden toch een duik in de woeste golven.

Daar er ook 5  pups uit het laatste nestje bij waren, konden we de wandeling niet te lang maken . Na ongeveer een klein uurtje waren we weer terug op de parkeer plaats met de nodige kilo zand bij ons.

Op de parkeer plaats hebben we een groepsfoto gemaakt. Daarna zijn we naar  De Zilk gereden.

We hebben daar uit de wind genoten van een bordje snert, overheerlijke poffertjes en een glas gluwwijn, Dit laatste werd verzorgd door “de Lachende Poffer”.
Na nog wat na gekletst te hebben ging iedereen rond vier uur weer op weg naar huis.

Wij willen iedereen bedanken, die mee geweest is en speciaal een bedankje voor Jeannette van de Lachende Poffer voor hun heerlijke traktatie