Misthy’s Friends wandeling 29 maart 2014

Op zaterdag 29 maart 2014 was er de Misthy’s Friends Zwitserse herder wandeling.
Voor deze wandeling worden alle eigenaren van een Zwitserse witte herder van de Misthy’s Friends kennel uitgenodigd. Natuurlijk zijn ook vrienden van onze kennel uitgenodigd die geen hondje van ons hebben.

Dit keer startte de Zwitserse herder wandeling niet bij de Vuurtoren van Noordwijk. We hadden deze keer gekozen voor de strand afrit bij de “Langevelderslag”. Dit ligt in de duinen tussen Noordwijk en Zandvoort. Een mooi stukje strand waar je rustig met grotere groepen honden heen kunt gaan.

Van te voren hadden we behoorlijk wat aan meldingen. Helaas kregen we kort voor de datum van de wandeling diverse afmeldingen. We hadden gedacht met nog maar enkele wandelaars over te zijn. Gelukkig had niet iedereen zich van tevoren aangemeld. Waardoor het uiteindelijk toch bleek toen iedereen er was dat we met een behoorlijk aantal personen waren.

Er waren ongeveer 40 liefhebbers op deze Zwitserse herder wandeling afgekomen. Zij hadden bij elkaar ongeveer 20 honden mee genomen. De meeste waren Zwitserse witte herders, maar er zat ook een Duitse Herder, een Bulletje, een labrador en een Shuschu bij.

De honden hadden het best naar hun zin en genoten van het water. Vooral toen er ook nog mensen met een balletje gingen gooien. Ook het achter elkaar aan zitten was één van de favoriete spelletjes die gespeeld werd. Er waren gelukkig ook bij deze wandeling geen ongeregeld heden. De ingehuurde security hond hoefde dan ook niet in te grijpen.

Het was een zeer leuke en gezellig wandeling. De deelnemers hadden genoten van de wandeling.
Ze genoten ook van de het plezier dat de honden met elkaar hadden tijdens deze wandeling.

Op het eind hebben we met elkaar nog wat gedronken op één van de terrasjes.

Hieronder vind een een foto reportage van deze dag.

Voor meer foto’s van deze wandeling  verwijs ik U naar de volgende link.
Hier vind u meer dan 100 foto’s van deze dag.

Misthy’s Friends dag wandeling maart 2014