Misthy’s Friends wandeling 20 september 2015

Op 20 september 2015 was er weer de jaarlijkse Zwitserse witte herder wandeling van Misthy’s Friends.  Net als bij voor gaande Zwitserse witte herder wandeling was het ook dit jaar weer op het strand bij Noordwijk ter hoogte van de Vuurtoren.

Voor deze wandeling worden alle nakomelingen van Zwitserse witte herder kennel Misthy’s Friends uitgenodigd om mee te lopen. Maar ook zijn vrienden van de kennel al of niet met een Zwitserse witte herder van harte welkom. Een mooie gelegenheid voor een iedere om te kijken hoe het met de broertjes en zusjes uit het nest verder is gegaan. Ook kan je goed zien hoe de honden uit de andere nesten het doen.

De weer goden waren ons goed gezind. We hadden prachtig weer tijdens deze  Zwitserse witte herder wandeling. Door het goede weer was de opkomst ook groter dan verwacht. Er waren ongeveer 40  Zwitserse witte herders. Nou ja,  een paar dachten deze dag alleen dat ze een witte herder waren. Deze honden  waren van een ander ras en hadden een andere kleur of waren veel te klein. Natuurlijk zijn ook deze honden hartelijk welkom op de Zwitserse witte herder wandeling van Misthy’s Friend.

Tijdens de wandeling maakte vele eigenaren een praatje met elkaar. Onder tussen genoten de honden van het spelen met elkaar. Tussen al die wandelende mensen loopt er altijd wel één iemand die het leuk vind om voor ons een balletje in  zee te gooien.  Dikke pret dus voor deze honden brigade.

Na een lekkere wandeling, stopten we bij paviljoen “De Klink” waar iedereen getrakteerd werd op een heerlijke kop koffie met appeltaart. De honden kregen water en wat lekkers en gingen heerlijk liggen.

Het was een geslaagde wandelingen en we kijken al weer uit naar de volgende wandeling.