Enjoy is op 18 juni 2021 geopereerd.

 Enjoy is weer wakker, en krijgt een extra infuus ivm haar leeftijd. ze is al goed bij. In de baarmoeder zaten 2 grote tumoren en wat ontsteking weefsel. Eierstokken enkelecystes wat bij de leeftijd hoort…ik ben er echt super op tijd bij geweest ❤. Baarmoeder en eierstokken zijn verwijderd.
Wat voor af ging:  Op de Echo was een grote massa te zien in om haar baarmoeder. door dat deze zo groot was konden we weinig zien van de rest op de lever en milt na en deze zagen er voor haar leeftijd goed uit. We hebben besloten haar open te maken om de massa te beoordelen.
Ik heb haar zelf klaar gemaakt voor de ok. geschoren gewassen en slapend naar ok gebracht.
Ik ben buiten blijven wachten…en na 10 minuten kwamen ze me halen om op ok te kijken hoe het eruit zag.
Beide baarmoeders waren zeer groot en aan beide kanten zat een mega verdikking van zo een 12 cm. maar structuur en kleur waren erg mooi. op eierstokken wat kleine tumoren maar dat past bij de leeftijd. Die 2 grote stukken duwde tegen de blaas en darmen aan en veroorzaakte de problemen. ik ben met een gerust hart naar huis gereden, met de gedachten dat we as woensdag haar 12 de verjaardag mogen vieren…. ❤ aan het eind van de dag mag ik haar weer op halen…dankbaar
Enjoy na haar operatie 19-6-2021

Enjoy is weer thuis