Kennel Misthy’s Friends

Zwitserse witte herder kennel Misthy’s Friends

Is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier.
Door zorgvuldig te selecteren op karakter, proberen wij  één keer per jaar, een sterk en gezond nestje te fokken.

Onze Roedel

Onze roedel bestaat op dit moment uit onze Zwitserse Witte herder teven Enjoy, Heaven, Lotus Lola,  Pasja Paris en Lady, Duitse Herder Teef Echo en onze Zwitserse witte herder reuen  Easy en Nio.
Uit elk eerste nestje van onze honden proberen we een teef aan te houden. Zo is Enjoy de dochter van Char merel, Heaven de dochter van Enjoy en Lotus Lola de dochter van Heaven.  Easy komt uit Duitsland en we hij is echt een toevoeging voor onze lijn.  Nio is een reu uit de combinatie van Easy en Heaven. Pasja is een dochter van Easy en Lola.  Lady is een dochter van Easy en Elaine of White Shoronnight(zij komt dus niet uit onze kennel).   Met de jongste telg de Duitse herder Echo wil Thea ook IGP gaan trainen en kijken of we er in de toekomst wedstrijden mee kunnen gaan lopen en  wie weet wat nog meer.

ONZE MEIDEN

enjoy-kop

ENJOY
Heaven 2017

HEAVEN
Lotus Lola 2017

LOTUS LOLA
Pasja 2020

PASJA PARIS
Lady 2020

LADY
Echo 2020

ECHO

ONZE JONGENS

Easy 2020

EASY
Nio 2018

NIO

Socialisatie en Training

Wij proberen onze honden zo goed mogelijk met elkaar én andere honden om te laten gaan. Regelmatig, zeker in de vakantietijd, zult u bij ons een gasthond in ons pension aantreffen.  Maar ook de sport wordt niet vergeten, iedere week wordt er individueel met enkele van onze honden getraind op de hondenschool en trainen we IGP met Easy, Pasja Paris, Lady en Echo.

Wij zijn aangesloten bij de  VZWH en fokken volgens het fokreglement van de  VZWH en van de Raad van Beheer.

Onze Zwitserse witte herders zijn getest op HD, ED, Spondylose, MDR1 en DM,
De honden waarmee wij fokken zijn goed door de Fok geschiktheidskeuring en de gedragstest van de ZWHVN (nu VZWH) gekomen.
De officiële documenten vind u op de aparte pagina’s van de honden.
Echo is nog te jong voor de officiële ED en HD foto’s wel hebben we haar al laten röntgenen en dit zag er goed uit.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de Zwitserse witte herders of over onze kennel, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wegens een overvolle wachtlijst nemen wij voorlopig geen pup aanvragen aan.

Video M-nest
November 2015

Video N-nest
November 2016

Video VZH examen
Easy 4 juni 2016