Misthy’s Friends Grizzly Beer †

 4 november 2010 – 16 november 2016

Hij komt uit de combinatie
Misthy’s Friends Char Merel & Crystal Moon’s Hurricane Beau

Beer is slechts 6 jaar oud geworden. Hij is tijdens zijn slaap overleden

Wij wensen zijn baasje sterkte toe.

Misthy's Friend Beer
Lieve mooie aparte Beer,

Gisteren ben je plotseling overleden, wij zijn er kapot van en kunnen het nog steeds niet geloven. Als 2 jarige ‘puber’ kwam je bij ons in huis, nadat je bent opgegroeid in een ander gezin.
Wat vonden we je bijzonder en wat was je groot. We waren grote honden gewend maar zo’n grote hadden wij nog nooit gehad. Je was ondanks dat je ons niet kende ontzettend aanhankelijk en trouw. Daarnaast hebben wij ook heel wat strijden gestreden samen. Je was niet voor niets bij ons althans zo heb ik het altijd ervaren. Je hebt mij alle kanten van mij zelf laten zien mijn mooie en minder mooie. Jij confronteerde mij als de beste met mijn onzekerheid, mijn gevoeligheid, mijn ongeduld en mijn kracht. Je hebt het mij allemaal laten zien en daarvoor ben ik je heel erg dankbaar. En nu ben je er plotseling niet meer. Overleden in je slaap. We waren zo blij om je na een weekendje weg weer op te halen bij het pension. Hoe hard kwam het aan toen Renato van de eigenaren te horen kreeg dat je die nacht bent overleden in je slaap. We voelen ons verslagen. Wat hadden wij jou graag langer bij ons gehad en wat zouden wij er graag bij zijn geweest toen jij je laatste adem uitblies.
Het heeft zo moeten zijn, jij gaat je eigen weg. Jouw energie zal altijd bij ons zijn en jouw liefde zullen wij altijd voelen. Bedankt lieverd voor alles dat jij voor ons betekend hebt de afgelopen 4 jaar. We missen jou vreselijk.
Rust zacht wonderbaarlijke Beer, bijzondere hond van ons.

Nathalie Meertens